ARTLINES ÇEREZ POLİTİKASI

Ateco Zemin Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (“Artlines”) ve/veya “Şirket”) olarak, çevrimiçi mecralarımızı ziyaretiniz sırasında sizlerin deneyimini geliştirmek için çerezler, pikseller, gifler gibi bazı teknolojilerden faydalanmaktayız. İşbu çerez politikası (“Çerez Politikası”) ile www.artlines.com.tr (“Web sitesi”) ve mobil uygulaması (“Mobil Uygulama”) işletilmesi sırasında, Web Sitesi ve Mobil Uygulama ziyaretçilerimiz, üyelerimiz tarafından çerezlerin kullanımı ile elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizleri bilgilendirmekte, Web Sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklamaktayız.

Belirtmek isteriz ki, Artlines olarak, Web Sitesi ve mobil Uygulamada kullanmış olduğumuz çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya yeni çerezler ekleyebiliriz. Bu kapsamda, işbu Çerez Politikası’nda zaman zaman değişiklik yapabilir ve bu değişiklikleri içeren Çerez Web Sitemiz ve Mobil Uygulamamız üzerinden yayınlayabiliriz. Kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenme amaçları konusunda ayrıntılı açıklamalarımızı ve detaylı bilgiyi, www.Artlines.com adresinde “KVKK” sayfasında bulunan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikamız içerisinde bulabilirsiniz.

Çerez (Cookie) Nedir?

Çerezler, Web Sitemiz ve Mobil Uygulamamız üzerinden sizin tarayıcılarınıza gönderdiği bilgi işaretleridir ve bunlar yalnızca Web Sitemiz ve Mobil Uygulamamıza giriş yaptığınızda kullanılır. Çerezler kesinlikle bir virüs değildir. Web Sitemiz ve Mobil Uygulamamızın kullanımını daha iyi anlayabilmeniz için kullanılan özel bir tanımlayıcı içeren çerezleri sizin web tarayıcılarınıza gönderirler, böylece kullanıcıların Web Sitemizin ve Mobil Uygulamamızın hangi alanlarını kullanmayı tercih ettiklerini (ör: bu alanlara giren ziyaretçi sayısı esasına göre) anlayabiliriz. Çerezler genel olarak kişisel veri içermese de kendinizle ilgili bize açıkladığınız bilgiler olması durumunda onlarla ilişkilendirilmesi söz konusu olabilir.

Çerezleri Kullanım Amacımız

Artlines olarak sitemizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Bu amaçlar başlıca şunlardır:

• Web Sitemizin ve Mobil Uygulamamızın çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek,

• İşlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak (örneğin; üyelerinin, ürün sepetindeki ürünlerin ziyaretleri süresince kaybolmaması,

• Oturum açan üyelerin Web Sitemizden ve Mobil Uygulamamızdan farklı sayfaları ziyaret ederken tekrar şifre girmelerine gerek kalmaması,

• Web Sitemiz ve Mobil Uygulamamız üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak,

• Web Sitemizi ve Mobil Uygulamamızı ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması,

• Web Sitemizi ve Mobil Uygulamamızı analiz etmek ve Web Sitemizin ve Mobil Uygulamamızın performansını arttırmak (örneğin; Web Sitemizin ve Mobil Uygulamamızın üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu),

• Web Sitemizi ve Mobil Uygulamamızı ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması,

• Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek. Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla bağlantılı reklam gösterilmesi.

İşbu Çerez Politikasında belirtilen amaçlar doğrultusunda, KVK Kanunu’nun 5. maddesinin ikinci fıkrasındaki kanuni veri işleme şartlarının en az birinin varlığı halinde kişisel verilerinizrızanız olmaksızın işlenebilecektir. Aksi hallerde, yani kanuni veri işleme şartlarının bulunmadığı durumlarda kişisel verileriniz yalnızca açık rızanızın bulunduğu hallerde işlenecektir. Her halde, işbu Çerez Politikası kapsamındaki kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde Artlines’in hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilerle, bağlı ortaklıklarımızla, iş ortaklarımızla ve grup şirketlerimiz ile paylaşabiliriz. Verilerin aktarıldığı tarafların kişisel verilerinizi dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini belirtmek isteriz.

Bilgisayarınızda depolanan çerez dosyaları, hiçbir yolla kişisel verilerinize erişememektedir. Artlines’de kullanılan çerezler, sizleri daha iyi tanımamıza ve bir sonraki ziyaretinizde, size daha iyi bir deneyim sağlamamıza olanak tanımaktadır. Web sitemizi ya da mobil uygulamamızı kullanmaya başladığınızda, sitemizde yer alan çerezleri otomatik olarak kullanmaya başlarsınız.

Web Sitemiz ve Mobil Uygulamamızda Kullandığımız Çerezler

Artlines Web Sitemizde ve Mobil Uygulamamızda kullandığımız çerezleri, çerezlerin görüntülendiği yerleri ve çerezlerin tanımlarını bulmanız mümkündür.

Facebook: Facebook çerezleri, Facebook hesabı olan kullanıcıların gezindiği site ve uygulamalar üzerinden dönüşüm ve yeniden pazarlama faaliyetlerinin kullanılması amacıyla kullanılan çerezlerdir. Facebook çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://trtr.facebook.com/policies/cookies/

Google Ads: Google Ads çerezleri, güvenli arama tercihlerinizi kullanarak, ilgili ürünlerin reklamlarını sizlere sunabilmemizi, reklam faaliyetlerinin başarı ölçümü ve iyileştirilmesi gibi amaçlarla kullanılan verileri derlenmesine yardımcı olan çerezlerdir. Google ürünlerine dair çerezler hakkında ayrıntılı bilgi için: https://policies.google.com/privacy?hl=tr

Google Analytics Çerezleri: Google Analytics çerezi, kullanıcıları ayrıştırmak ve müşteri analizi sağlamak, tekil kullanıcıdan gelen çoklu ziyaret talebini düşürmek/tekilleştirmek, Google Analytics (_gac_) çerezi, Google Ads ve Google Analytics platformlarının entegrasyonu ve kullanıcıya ait kampanya bilgilerinin dönüşümü amacıyla amacıyla kullanılmaktadır. Google ürünlerine dair çerezler hakkında ayrıntılı bilgi için: https://policies.google.com/privacy?hl=tr

Hotjar: Hotjar çerezleri, Web Sitemizin ve Mobil Uygulamamızın tasarımını ve fonksiyonlarını, kullanıcıların deneyimleri ve alışkanlıkları doğrultusunda iyileştirmemize imkân tanıyan, anlamlandırılabilir ve anonim veriler sağlamaktadır. Hotjar çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

SMPL: SMPL çerezleri kullanıcıyı tanıyarak, site ve/veya mobil uygulama üzerinden kendisine özel ya da genel kampanyaları kullanabilmesi adına tanımlanmış kuponların gösterimini sağlamaktadır. SMPL çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.hellosmpl.com/

Appsflyer: Mobil uygulama ile sınırlı olarak, kullanıcının uygulama içi aksiyonlarını takip ederek sınıflandırmak ve ayrıştırma amacıyla kullanılır. Ayrıca reklam platformlarından mobil uygulamayı indirin, indirdikten sonra silen ve/veya tekrar indirenleri cihaz ID’ si üzerinden takip ederek maliyet hesaplaması çalışması yapar. Appsflyer’ ın çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.appsflyer.com/legal/services-privacy-policy/

Segmentify: Segmentify çerezleri kullanıcının site içi davranış/aksiyonlarını gözlemleyerek, tüketim ve satın alma motivasyonları için uygun olan kişiselleştirilmiş ürünlerin ve hizmetlerin sunulabilmesi için kullanılmaktadır. Segmentify’ın çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.segmentify.com/privacy-policy-tr

Firebase: Mobil uygulama ile sınırlı olmak üzere, Firebase kullanıcıları ayrıştırmak, uygulama içi aksiyonlarını takip etmek, bunları raporlamak ve uygulamanın sağlıklı çalışması adına performans değerlerini tutabilmek amacıyla takip yapmaktadır. Detaylı bilgi için; https://firebase.google.com/support/privacy

Emarsys: Emarsys çerezleri, site ve uygulama için kullanıcıların yaptığı aksiyonları takip etmek, bu aksiyonları kullanarak kullanıcıları tanıyarak segmentler oluşturmak ve IYS sisteminde kendisine sms/email gönderimi yapılmasına açık rıza göstermiş Artlines müşterilerine email/sms göndermek için çerezler üzerinden takip yapmaktadır. Emarsys’ in çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://emarsys.com/privacy-policy/

RTB House: RTB House çerezleri, derin öğrenme modeline dayalı gerçek zamanlı teklifler aracılığıyla yeniden pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla, site ziyaretçilerine ait verileri derleme amacına hizmet eder. RTB House çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.rtbhouse.com/privacy/ bilebilir ve başka internet sitelerinde gezerken görüntülü reklam alanlarında size incelediğiniz ve incelediğiniz ürünlere benzer ürünleri gösterebiliriz

Çerezleri Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?

Web Sitemiz ve Mobil Uygulamamız aracılığıyla edindiğiniz çerez dosyalarına dairtercihlerinizi, internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden dilediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz.

Web Sitemiz ve Mobil Uygulamamızda kullanılan çerezler, sizlere daha iyi ve kişisel bir deneyim sağlamak amacıyla kullanılmakta, verinin anonim bir şekilde toplanması ve yine anonim bir şekilde anlamlandırılması esasıyla çalışmaktadır. Dilediğiniz her an Artlines internet sitesinden sağlanan çerezlerin kullanımını sınırlandırabilir ve/veya sonlandırabilirsiniz. Ancak, böylesi bir durumda, sitenin tüm fonksiyonlarıyla çalışmayacağını ve tüm özelliklerinden yararlanamayabileceğinizi unutmamanız gerekir.

Çerezleri nasıl silebileceğinizle ilgili en güncel bilgilere, https://www.esb.org.tr/cerez-bellek veya https://www.allaboutcookies.org adresleri aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz.
Detaylı bilgi için çerez politikamızı ve kişisel verilerin korunması
hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.